dijous, 5 d’abril de 2012

MOMO

"Momo és una nena molt i molt especial que viu a les ruïnes d’un amfiteatre als afores d’una
 gran ciutat. I voleu saber per què és tan especial? Doncs senzillament perquè sap escoltar. Davant seu, la gent se sent compresa i per això sempre està envoltada de bons amics. Fins que un mal dia apareixen a la ciutat uns éssers misteriosos amb molt mala idea: convèncer la gent perquè estalviï temps. Són els homes grisos, que xuclen el temps dels homes com veritables sangoneres. Per sort, Momo no cau a la trampa. Però arribarà a descobrir què fan els homes grisos amb el temps de les persones? Podrà, ella sola, salvar els seus amics i la humanitat sencera? "
(Aquesta sinopsi  pertany a  "va de llibres  " a edu365.cat)

                                                                 Autor: Michael Ende


Avui vos deixam un llibre que val la pena llegir. Encara que està dins la literatura  juvenil, és útil pels adults, ja que el seu autor ens fa reflexionar sobre aspectes molt importants de la vida.
Sencillament és una història emocionant, dolça i tendra. Per jo, aquest llibre parla de l'amistat, l'amor i altres valors que ens fan gaudir de la vida. Critica la societat del consumisme i de com desaprofitam el temps tan valuós que tenim.
Com he dit...Val la pena! 
 
Per acabar, aquí teniu alguns enllaços de pàgs web  a on trobareu recomanacions de llibres molt interessants!
http://quellegeixes.cat/
http://www.edu365.cat/vadellibres/

Besos.
Magdalena.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deja tu comentario